Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Ето как жените издават, че има някой друг?

Широко коментирана тема обикновено е мъжката изневяра и неспособността на мъжкия пол да я скрие. Женският инстинкт наистина работи безотказно в това отношение.

Значи ли това, че за нежните половинки е по-лесно да скрият, че са скочили тайно в прегръдките на друг.

По принцип да, но не съвсем. Има някои предателски сигнали, които недвусмислено разкриват истината, колкото и да се опитва една жена да я скрие.

Нов аромат

Смяната на парфюма не винаги е индикация, че жената се е загледала по чужд мъж, но новият аромат е инстинктивен начин, по който дамите привличат вниманието. Ако обаче вкъщи ви надушат, че миришите на мъжки парфюм, измислените оправдания са просто излишни.

Нов външен вид

Когато мъжът види жена си с нова прическа, маникюр, нов тоалет и най- вече, когато бельото в гардероба й бъде тотално сменено, това предизвиква един единствен въпрос у него- за кого прави тя всичко това?

Тя не се дразни

Мъжете винаги стават много подозрителни, когато половинката им стане твърде спокойна и дори не се ядосва на традиционните домашни проблеми. Ако за толерантността към дразнителите може да се измисли оправдание, много трудно е да обясните разсеяността си по отношение на неговите любими манджи или ризите, на които държите.

Плоската лъжа

Когато жената се чувства гузна, макар и нищо сериозно да не се е случило, много лесно е да я хванат в лъжа. Дори да намери изход от ситуацията, съмнението остава. Мъжката логика гласи: “Веднъж лъжкиня, завинаги лъжкиня.”

Страстта към фитнеса

Желанието да изглежда стегната, свежа и млада, се проявява при жените с двойна сила, когато наоколо се върти интересен мъжкар. За съпруга, изведнъж появилия се интерес към спортните зали, козметични салони и сауни се превежда като: “Внимание, опасност от лавина!” и той не закъснява да потърси обяснението.

Край на ласките

Повечето жени изпитват постоянен глад за ласки. Обръщането на гръб в леглото и липсата на желание за секс е най- сигурният показател за мъжа, че са му сложили рога. За разлика от силния пол, при дамите обикновено сексуалното желание се проявява естествено към този, който предизвиква сърдечни емоции. Служебните ангажименти Това е нещо, което по принцип е сред класическите мъжки оправдания, когато кръшкат. Затова си превеждат абсолютно еднозначно репликата: “Не ме чакай. Имам много работа в службата и сигурно ще закъснея.”

Източник: woman

This div height required for enabling the sticky sidebar
4Shares