Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

22 отличителни черти на зодия Близнаци (част II)

11. Обикновено Близнаците избягват конфликтите и безсмислените драми, когато е възможно, разбира се.

12. Трябва да знаете, че Близнаците могат да бъдат малко странни понякога, непредсказуеми, което оставя и погрешно впечатление в другите.

13. Близнаците знаят как да се приспособят към всяка ситуация, дори и тя да е трудна и изпитание за тях.

14. Те са неспокойни и винаги в движение. Не харесват рутината, бързо се отегчават и имат нужда от постоянно разнообразие във всичко.

15. Никога няма да ви бъде скучно в компанията на представител на тази зодия. Очакват ви много забавление, смях и весели истории.

16. Близнаците обичат да разговарят, но ако темата стане твърде лична, бързо ще изградят стена помежду ви.

17. Близнаците биха могли да се отдадат с цялото си сърце на един партньор, но трябва да се постараете доста, за да ги спечелите и задържите.

18. Родените под този зодиакален знак имат див и приключенски дух.

19. Въпреки своите забележителности и силни страни, Близнаците понякога са твърде разсеяни и малко мързеливи.

20. И не на последно място, Близнаците определено знаят как да изкарват пари, защото са достатъчно добри в търговията и преговорите.

21.Близнаците са много сложен и объркващ знак. За някои хора те може да бъдат прекрасен приятел, а за други двуличен и подъл враг. Те действат като деца през по-голямата част от живота си.

22. Едни от най-добрите слушатели са именно Близнаците. С тях може да разговаряте дълги часове на различни теми и да получите добър съвет.

This div height required for enabling the sticky sidebar