Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Умеят ли да отмъщават ВЕЗНИТЕ

Везните са достатъчно обидчив знак, но да отмъщават истински те не умеят. Отмъщението много прилича на детски вариант: щом ти си ми направил така, е, добре -и аз ще ти направя така…”. Нещо като:” Дай си ми играчките, ето ти парцалите!” Даже, когато Везните сами считат, че се е стигнало вече до предела на суровост и коварство, субектът, към когото е отправено отмъщението, едва започва да разбира, че му отмъщават. Освен това, прикривайки всякакви зависещи от тях възможности,

Везните не рядко губят контрол над това, на кого се канят да отмъстят, но на практика поради това, по-нататъшно смъртно отмъщение се оказва невъзможно. Най-крайното, на което е способен представителя на този знак, е да извика този, който смята, че го е обидил на словесен двубой, да му предяви своите обвинения и да му поиска обяснение.

Като правило обясненията са неточни и заблуждаващи, но не всички са така честни като Везните.

Те всъщност все пак имат една силна страна, която могат да използват за много страшно отмъщение – например могат майсторски да отбият симпатиите на някой много ценен за обиждащия човек или да се настанят на някакво доходно и престижно място и от там нагло да се изплезят на този, на когото отмъщават. Целта на отмъстителя Везни е да стане обидно на провинилия се и страшно да завижда.

Източник: dama.bg

This div height required for enabling the sticky sidebar