Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

На тези 3 зодии им е отсъдено да бъдат сами завинаги

БЛИЗНАЦИ 
Любопитството и детската природа са характерни за членовете на този въздушен знак. Това е голямото им любопитство, което ги кара да изследват света и да го опознават.

Това поведение значително помага на тяхната комуникация и факта, че те винаги са приятелски настроени.

Те рядко имат предразсъдъци и тази характеристика често води до емоционални проблеми.

За Близнаците е характерно да избират емоционално недостъпни партньори или лица, които вече са в брак или връзка.

Щом става въпрос за първия случай, тогава са в състояние на огромне ентусиазъм, но не отхвърлят идеята, докато другата страна се промени. Най-големият проблем на Близнаците е когато главата им често е в облаците, така че не виждат реалността добре. Затова непрекъснато се влюбват в човек, който не е на разположение.

Мислят, че с достатъчно търпение и внимание, те могат да се обърнат навсякъде в тъмнината на благоволението. Губят много време в поставянето на неща, с които се опитват да получат крайния ефект.

Най-лошото е, когато наистина търсят брак и деца, но в много случаи не избират подходящия човек за изпълнението на тези планове.

ЛЪВ 
Лъвът е истински представител на огнените знаци – енергичен, забавен и динамичен. Той завладява всичко пред себе си. Представителите на тази зодия са силно изразителни, за да могат лесно да привлекат вниманието към противоположния пол.

Точно тези черти им позволяват да постигнат най-голямото си желание – да им се покланят и да бъдат възвеличавани. Техните връзки често са сексуални, въпреки факта, че другата страна често се бори повече.

Лъвовете лесно разбиват сърцата си и се грижат да не обиждат никого с поведението си, скъпи, когато той пита за човек, който има деца. Но, като правило, има човек, който е фатален, иска и за тях винаги.

В този момент те са готови да му дадат свята святост и да изразят любовта по необичаен начин. Независимо колко е силна, ленивата връзка е останала, лъвът я оставя сама, защото другата страна не може да понесе собствената си импулсивност.

Цялото нещо е най-големият проблем на Лъвът е че търси човек, който е там за него, но все още мисли, че ако работи добре, ще го намери. Независимо, че поддържа връзките на всички останали, той остарява сам в мислите, колко би било хубаво да бъде с желан човек.

ВОДОЛЕЙ
ПРедставителите на този въздушен знак са изключително интелигентни и красноречиви и в съчетание с най-силния чар стават почти неумолими. Но тези характеристики често не им помагат да бъдат изпълнени духовно и емоционално.

Без значение, че знаят да съветват другите за проблемите на любовта, самите те се водят до унищожение. Те слушат сърцето си и често попадат в отношения с неподходящ партньор за тях.

Противно на Водолея, от самото начало става ясно, че естествено ви убеждава да останете в тъмнината, за да видите какво се случва в края на тунела. Дори, ако започнат добра връзка, техният партньор ще бъде разтревожен от свободния ум и от различна гледна точка на светлината, която той отделя от останалото.

Когато връзката се разклати, а другата страна се забави или падне, те ще се опитат да се адаптират, но най-често бягат, преди връзката да е укрепнала.

Това може да стане и след като са създали семейство, защото идиличната семейна картина за тях е по-малко важна от тяхната собствена. Те не ви молят да играете по странни правила, а да живеете според вярванията си и следователно да плачете за себе си, за да го постигнете.

 

Източник: zajenata.bg

This div height required for enabling the sticky sidebar
46Shares