Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Утре, 11.11ти ще бъде най-мощният енергиен ден от един век насам!

Отваря се мощен енергиен портал, а именно на 11.11.2018 г., 11:11:11 часа.

Тази дата ще промени генетичните кодове на онези, които са подготвени за това.

Този портал носи освобождение, целта и посоката се изясняват. Искреност, щедрост, широта на ума. И все пак ще трябва да внимаваме да не станем прекалено самодоволни и да пропуснем истинските мащаби на нещата в нас и срещу нас.

11-ти ноември всъщност е съществен период на вибрации, защото е 11-ия ден от 11-ия месец. Ние също сме в 11-та година /2+0+1+8=11/, която се счита за най-мощните от повече от 100 години.

Моделите от 1111 или 11/11 действително имат изключителна духовна значимост, защото се смятат за модел на духовно осъзнаване, както и за нови и мощни начала.

Вселената,  духовете или ангелите също използват тези модели на числата, за да се свържат и да комуникират с хората. Божествените същества обикновено използват 1111, за да помогнат на хората да ги насочат към посоката, в която трябва да отидат, или да ги осветят по пътя им. От нумерологична гледна точка 1 е индикация за ново начало, но поредицата от това число, като например 11 ноември или 11/11, създават по-мощни енергии за дните, които ни позволяват да се събудим за нови възможности.

11-ти ноември е активен период за промени в живота, както и за възможност да се открият истините. Нови нива на просветление, новооткрита информация или духовни пробуждания са възможни и през този период, поради енергията.

Нумерологията казва, че това число всъщност е така нареченото Мастер число, като думата “мастер” означава, че има висока или интензивна честота на вибрации и работи в рамките на интелектуалната и магическата област на сътворението. Тези числа всъщност притежават отличен потенциал за растеж и могат да доведат до някои значителни трансформации в живота.

Така че 11 се счита за най-интуитивното число и е ярък портал за нашето подсъзнание. Също така, представлява духовната реалност, личната власт, както и лидерството. Тази Универсална година 11 ни призовава да мислим колко красив е този свят и да го преживяваме чрез сърцето.

На този ден трябва да помните, че ако вашият живот е бил неактивен и сте се чувствали зле или дори уморени от всичко, това е времето да подухне вятърът и да донесе свеж въздух в него. За да използвате енергията от 11 ноември, първо, ще трябва да я активирате. Също така, отворете сърцето си широко за цялата тази енергия, както и посрещнете положителните вибрации на някои нови начала.

This div height required for enabling the sticky sidebar