Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Най-могъщият ритуал за сбъдване на желания, нужен ви е само… дафинов лист!

От древни времена, римляните и гърците вярвали, че дафиновият лист има магически свойства. Те го използват за различни ритуали. Смята се, че той носи огромен късмет и успех. Символ е на чистотата, триумфа и безсмъртието.

Точно римляните и гърците са направили ритуал, който носи успех и сбъдва всяко едно тяхно желание. Опитайте и проверете дали бляновете ви ще се сбъднат. Ето какво трябва да сторите.

Първо трябва да напишете желанието си на дафинов лист, а след това да го хвърлите в огън. С течение на времето, желанието ви ще се сбъдне.

Сложете дафинов лист във всеки ъгъл на апартамента ви и това ще помогне на вашето семейство в трудностите и ще донесе здраве на всички в дома ви.

Ако пък винаги имате в себе си дафинов лист, той би ви донесъл много успехи и ще ви пази от проблеми и злополуки.

За да спите спокойно пък просто трябва да поставите едно такова листенце под възглавницата си.

Поставете 4 листа под чергата пред вратата. Те ще донесат късмет на семейството ви. Важно е обаче стеблата им да сочат едно към друго и да са във формата на кръст./jenata.blitz.bg

This div height required for enabling the sticky sidebar