Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

38-годишна жена си направи ядрен бункер, пълен с оръжия и храна за 25 години! Учи другите! (ВИДЕО)

След огромните успехи в Украйна, които накараха руската армия да се оттегли, Владимир Путин обяви мобилизация на армейските резервисти и отправи серия от смразяващи ядрени заплахи срещу Запада. Руският лидер се похвали, че разполага с „много оръжия, за да отговори“ на това, което нарече „ядрен шантаж“ от страна на Запада, и добави, че ще използва „всички необходими средства“ срещу тези, които се опитват да „подчинят“ нацията му – включително враговете в Украйна.

Но една жена е добре подготвена за евентуалната ядрена атака.

Една жена стана популярна в TikTok, след като разкри подготовката си за деня на Страшния съд, която включва скрит бункер и достатъчно храна за две години. 38-годишната Роуън Маккензи, домакиня от САЩ, започва да трупа запаси в шкафовете си преди 11 години, тъй като смята, че е необходимо да се подготви за края на света.

Тя е построила подземен бункер, пълен с неща от първа необходимост, които са ѝ необходими, за да оцелее при апокалипсис. Нейният защитен от радиация бункер, чието построяване ѝ е струвало около 7650 паунда. Първоначално тя купува основни продукти с дълъг срок на годност като боб и ориз, които се научава да съхранява чрез опити и грешки. Освен в храна за 25 години, Роуан е инвестирала и в оръжеен арсенал – в случай, че трябва да се защити, ако настъпи Денят на Страшния съд.

„Задължително условие за всеки бункер е защитата“, казва тя. „Трябва да се защитиш, особено в такава ситуация. Трябва да имаш възможно най-голям шанс да оцелееш.“, казва в своя ТикТок канал, където има много видеа на бункера и запасите ѝ.

Оръжията ще й бъдат полезни и ако запасите започнат да се изчерпват, казва тя, тъй като ще може да ловува зайци и друг дребен дивеч за храна.

Общо Роуън смята, че е похарчила малко над 15 000 паунда за подготовка за края на света.

„Подготвям се за момента, тъй като никога не се знае какво може да се случи в идващия ден“, обяснява Роуан.

Роуън вярва, че по-голямата част от запасите ще издържат до 25 години и има „безупречна“ система за ротация, за да гарантира, че няма никакви отпадъци.

В желанието си да информира другите за значението на подготовката – особено след войната в Украйна – тя качва видеоклип в TikTok, който става вирусен.

В клипа, който е получил 863 400 гледания и над 67 900 харесвания, Роуан прави обиколка из своя таен бункер.

Докато тя движи камерата из стаята, се виждат 10 бутилки олио, както и кутии за съхранение, пълни с овес, брашно и други продукти от първа необходимост.

В ъгъла на стаята се виждат множество закуски, както и стекове с вода.

Източник: Дейли

This div height required for enabling the sticky sidebar
0Shares