Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

ВИЖТЕ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С ТЯЛОТО ВИ, АКО ВСЕКИ ДЕН ДЪРЖИТЕ СКИЛИДКА ЧЕСЪН В УСТАТА СИ ЗА 20 МИНУТИ

Много неща са се изговорили за предимството на чесъна в нашето меню и всички ползи за здравето, които носи той. Чесънът елиминира бактериите, третира бъбречните проблеми и атеросклерозата.Този нов метод е сензация, като все повече и повече хора научават за него и го прилагат.Всичко, което трябва да направите, е да поставите в устата си скилидка чесън.

По-конкретно, трябва да я държите за около 20-30 минути след събуждане на празен стомах. Въпросът е, че докато чесънът е в устата ви всички полезни вещества се отделят и чрез слюнката навлизат директно в организма, което не е в такава голяма сила, ако просто сдъвчете скилидка чесън и я глътнете. След като приключите с лечението, задължително измийте зъбите си. Ако миризмата на чесън ви притеснява, можете да поставите кафе на зърна в устата си.Предимствата на чесъна са безброй. Не само увеличава апетита, но и помага за лечение на грип, бронхит, подобряване на цялостното здраве и работа на пикочния мехур и бъбреците, омекотяване на кожата и затваряне на порите.

Източник: belady.bg

This div height required for enabling the sticky sidebar