Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Окото, което избрахте разкрива тайна подробност за вас

Известно е, че “очите са прозорец към душата”. Както буквално, така и фигуративно, това е истина.

Това, което виждате в очите на човек, и това, което търсите, разкрива много за това какъв е.Научно казано, функцията на окото е да наблюдавате визуални данни за света около вас. Това се филтрира първо чрез вашето подсъзнание – което е отговорно за съхраняването и извличането на данните, които сте събрали. Докато стигне до вашето съзнание, всички тези входящи данни вече са били филтрирани, за да се поберат в програма, съответстваща на вашата самоконцепция.

 

Вижте изображението по-долу, изберете очите, които от пръв поглед ви грабват- това е избрано от вашето подсъзнание, преди вашият съзнателен ум да започне да работи.

 

1. Духовен глад

Чувствате се гладни, но не за физическа храна – желаете духовна храна. Това горещо желание за връзка с Вселената ви призовава да откриете нови преживявания и да имате нови приключения. Като продължавате с живота си, трябва да се научите да прощавате вашето минало. Следвайте тази страст и ще се почувствате живи!

 

2. Вие сте били тук и преди

Заедно с “духовната енциклопедия”, многото ви предишни въплъщения са ви приготвили като склад за знание. Животът ви е труден, но не без очарованието му. Разпръснете знанията си навсякъде, където и да отидете, и ще се окажете способни да блеснете в собствения си живот и в живота на другите.

3. Лечителят

Вашата аура блести ярко. Колкото по-естествено можете да я прегърнете, толкова по-големи са възможностите за повишаване на вашите естествени вибрации.

Тази вродена светлина ще излекува хората – използвайте я! Споделете вашите лечебни сили със света и разпространявайте светлината си навсякъде, където отивате.

4. Философът

В състояние сте да проникнете дълбоко в сърцето на въпросите, умът ви постоянно се възхищава от нови идеи и проекти. Често може да се чувствате изгубена, но истината е, че ходите точно по пътя, който ви е отреден. Няма грешки тук – само уроци по живот. Повярвайте на себе си и ще продължите да вървите напред със своето духовно пътешествие.

5. Хитрецът

Дистанцирани и недостижими, вие сте загадка, загърната в мистерия. Скривате твърде много информация от хората и често изглеждате по-привлекателни заради това. Макар че може да не правите това нарочно, това е част от вашия живот. Не е нужно да сте никой освен себе си и не позволявайте на никого да ви каже друго.

6. Старата душа

Вие сте били тук, много пъти преди това. Вие сте виждали неща, които идват и си отиват, и вече не търсите същите неща, които другите правят. В това въплъщение, обаче, не сте сигурни в целта си и може да ви липсва самочувствие заради нея. Време е да намерите своя собствен път, собствената си светлина. Работете усърдно и просто може да намерите това, което търсите.

7. Нощната сова

Тъмнината е дом за вас. Независимо дали става дума за сутрешните часове или утробата на пещерата, сенките са ваши приятели. Естествено роден илюзионист, вие само разкривате това, което знаете, че другите хора искат да видят. Не се променяйте – правите точно това, от което се нуждаете.

 Източник: zajenata.bg
This div height required for enabling the sticky sidebar