Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Намери този, който те прави по-добра твоя версия

Намери този, който разбира мълчанието ти. Когато започнеш да се срещаш с някого, той става твоят най-добър приятел. И точно така и трябва да бъде. Това е човекът, на когото можеш да се довериш. С когото прекарваш все повече време. Твоята главна опора. Този, на когото можеш да довериш всичко.

И не говорим за секса и физическите аспекти. Ти не започваш да градиш с някого живот, защото той е привлекателен и добър в леглото – това са бонуси.

Да, трябва да ги има физическата привлекателност и желанието, но все пак хората остават заедно само по една причина. Вие оставате заедно само заради това какви хора сте. И заради това как се допълвате един друг и колко по-добри ставате, когато сте двамата, а не сами.

Намери този, който ще те прави по-добра. И това не значи просто щастлива. Човекът трябва да ти влияе така, че да ставаш по-добра своя версия. Той трябва да подкрепя теб, идеите ти, целите и амбициите, когато никой друг не вярва в теб.

Намери този, който ще бъде твоят най-добър партньор

Този човек ще превърне идеите ти в реалност, защото когато сте заедно, няма какво да ви спре. Намери този, който ще иска да се учи от теб. Който цени мнението ти. Който слуша дори когато шептиш.

Намери този, който разбира мълчанието ти

Този, който разбира какво имаш предвид. Този, който така внимателно те наблюдава, че може да разбере кога нещо не е наред. Дори по съобщението ти или някой нервен навик.

Намери този, който няма да ти омръзне

С когото можеш да прекараш цели дни и все пак да ти липсва още първата минута след разделянето ви. Намери този, който ще те мотивира да се променяш към по0добро. И ще го забелязваш по това как говориш, как мислиш.

Намери този, който ще прощава грешките ти

Когато си ядосана, когато лъжеш, когато мразиш себе си за някои постъпки. И когато мислиш, че той просто е си тръгне, той се обръща към теб и ти казва, че всичко е наред. Че все пак те обича. Че той е до теб и ще ти помогне да се справиш с всичко.

Намери този, който не се предава

Дори когато ти искаш да се предадеш,. Когато искаш да направиш нещо, с което няма да се гордееш, намери този, който остава. Който не си тръгва, независимо от всичко.

Намери този, който ще те накара да повярваш отново в хората

Защото може да бъдеш сама, може да се боиш да допуснеш някого до себе си. Но когато срещнеш този, който разчупва всички стереотипи, оформени в главата ти, не го изпускай. Защото той ще ти докаже, че можеш да му вярваш.

Намери този, който е праволинеен

Той не се страхува да каже какво чувства. Намери този, който иска да се създаде с теб нещо истинско. Твоят живот. Твоята любов. Твоята кариера. Твоите цели. Твоето бъдеще. Той ще иска да вземе участие във всичко това.

Успехът не идва, когато един човек вярва в себе си. Нужен е още някой, който вярва в теб, мотивира те, кара те да постигаш повече. Когато постигнеш всички, което искаш в живота, ще ти е приятно да хванеш за ръката човека, който е бил с теб от самото начало и в момент на неуспех ти е напомнил, че трябва да се изправиш и да пробваш отново.

Намери този, който те обича безусловно

Защото живеем в поколение, когато хората се смятат един за друг за лесно заменяеми. Когато всеки търси нещо по-добро. Чакай този, който ще разбере, че ти си по-доброто и не иска друга.

Източник: webmiastoto.com

This div height required for enabling the sticky sidebar