Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Внимание, жени! 5 неща, които трябва да знаете за връзките с „МАМИНО СИНЧЕ“!

img

Внимание, жени! 5 неща, които трябва да знаете за връзките с „МАМИНО СИНЧЕ“!

Наскоро сте започнала да излизате с прекрасен нов мъж. Той е мил и внимателен, но след няколко седмици разбирате, че е пълно мамино синче.

Какво означава това за вас? Какво е да излизате с такъв мъж? И какви са бъдещите перспективи за вас тримата? Ето 5 неща, които трябва да знаете, преди да започнете да излизате с момчето на мама.

1. Няма да бъдете единствената жена в живота му

Звучи очевидно, но това е нещо, което много жени подценяват. Маминото синче не е просто любимецът на мама, той я обича безумно много, напълно отдаден е на нея, а тя е готова на всичко за него, съобщава „АйУомън“. Те имат неразрушима връзка, която преминава нормалното чуване по телефона веднъж или два пъти седмично. Той е всичко за нея и тя е посветила живота си, за да го прави щастлива. Дори не си помисляйте, че защото се е влюбил във вас, ще разруши тези отношения. Никога няма да спре да обожава майка си и ако не може да се справите с това да делите сърцето му, по-добре да приключите отношенията си, преди да са станали сериозни.

2. Свикнал е всичко да се прави за него

Неговата майка му пере, готви, чисти и пазарува. Все още има мъже, които макар да не живеят с майките си, носят прането си при тях. Определено не искате да имате нищо общо с мъж, който разчита на майка си за всичко.

3. Той ще ви сравнява с нея

Няма значение дали става въпрос за новия начин, по който оправяте леглото, или за вкуса на пилето с ориз – мамините момчета имат навика да сравняват всичко, което правите, с начина, по който го вършат майките им. Той най-вероятно не осъзнава, че го прави, нито пък иска да ви нарани, но неговата майка е шаблон за начина, по който всичко трябва да се случва. Тя е прекарала целия си живот, за да бъде щастлив и да му е комфортно, затова той ще иска вие да го карате да се чувства по същия начин.

4. Никога няма да сте на първо място

Нещо, с което трябва да свикнете, е, че никога няма да сте негов приоритет. Може би нямате търпение да отидете на вечеря, която планирате отдавна, но ако неговата майка има нужда да й вземе една кутия от тавана или обезболяващи от аптеката, той веднага ще се притича при нея. Той със сигурност ще ви се извини и ще ви обещае да се реваншира, но ще очаква да разберете и да бъдете съгласна с факта, че ще бъдете на второ място след мама.

5. Ще се отнася с вас като с принцеса

Макар че досега изредихме само негативите от това да излизате с мамино синче, това всъщност не е толкова лошо. Една негова положителна черта е, че той знае как да се отнася към жените.
Мъже, които са близки с майките си, обикновено са сладки, чувствителни, разбиращи и щедри. Тяхната връзка с майка им може да ви влудява понякога, но ако искате един мъж да се държи с вас като с принцеса, тогава няма да сбъркате.

Източник: ПИК

This div height required for enabling the sticky sidebar