Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

5 ДОКАЗАНИ трика, с които да станеш НЕУСТОИМА – трябва да ги знаете!

Някои жени разбират какво искат мъжете и им го дават. Те знаят как да бъдат неустоими за представителите на срещуположния пол.

Ако имате проблеми с привличането и задържането на мъж, прочетете тези 5 съвета, които ще ви помогнат да го впечатлите и спечелите. Тези неща ще го накарат да мисли за вас като за жена, която ще добави стойност към живота му, а не драма.

1. Неустоимата жена носи позитивни преживявания

Тя разбира, че забавните, любящи и позитивни преживявания изграждат по-дълбока емоционална връзка с мъжа. Такива дейности ще го карат да иска да се връща за повече, съобщава „Ай Уомън“. Когато сте с един мъж, той иска да носите щастие в живота му, а не тъга, затова се фокусирайте върху хубавите моменти и не се притеснявайте за миналото или бъдещето.

2. Неустоимата жена има собствени страсти

Самоуважаващата се жена означава да има собствени приятели, хобита и страсти. Ако един мъж иска да излезе с вас, неустоимата жена не пренебрегва желанията си, за да бъде поканена или се оплаква за това. Ако превърнете мъжа в център на живота ви, това ще ви направи нещастна, тъй като той никога няма да прави това, което искате. Ако пък го накарате да се чувства виновен, че върши неща без вас, той ще гледа на вас като тежест вместо като равнопоставен партньор, когото няма търпение да види след вечер с момчетата.

3. Неустоимата жена не говори зле за себе си

Някога някой опитвал ли се е да ви направи комплимент, а вие да сте го отхвърляла? Ако един мъж каже нещо хубаво за вас, просто му благодарете и приемете думите му искрено. Да се обръщате с лоши думи за себе си показва на мъжа, че вие не се уважавате и не се обичате. Трябва да започнете да си казвате положителни думи вместо да се съдите заради недостатъците си. Когато сте заедно, той не анализира, че вашето дупе е прекалено голямо, а се чуди какво ще бъде да го обгърнете с крака. Ако се приемате такава, каквато сте, сте на прав път в намирането на любовта, която искате и заслужавате.

4. Неустоимата жена е безгрижна и има граници

Алфа мъжете обичат, когато една жена се пуска по течението и не се опитва да контролира всяка ситуация. Те не се страхуват да казват „не“, когато нещо ги кара да не се чувстват добре. Мъжете обичат, когато една жена ясно показва предпочитанията си и не се огъва.

5. Неустоимата жена не го критикува за всичко

Например, ако с новия ви приятел приготвяте брускети и сте го помолила да нарежете доматите, не му казвайте, че го прави по грешен начин, а просто го оставете. Има ли наистина значение дали ги реже на кубчета или на правоъгълничета? Има повече от два начина да нарежете домат, а също така повече от два начина да се справите с всяка ситуация. Може да привлечете или да отблъснете един мъж с начина, по който реагирате. Какво искате вие? Помнете, че повече положителни преживявания изграждат привличане.

Източник: girl.bg

This div height required for enabling the sticky sidebar