Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

21 неща, които трябва да кажеш на дъщеря си

Да бъдеш майка е огромно щастие. Но заедно с това и тежък труд. Важното е да обясниш на детето си с подходящи думи, че светът не е толкова прост и прекрасен като в приказките.

Ние сме свикнали да възпитаваме дъщерите си като принцеси и това е правилно. Но трябва и да им разказваме за това, че на житейски път може да има трудности и те трябва да ги преодоляват с високо вдигната глава. Съветваме ви да разкажете на дъщеря си тези 21 истини преди тя да влезе в света на възрастните.

Любовта невинаги значи щастие. От неуспешните отношения може да се научи урок и да се осъзнаят грешките. Но в никакъв случай не бива да губиш вяра в любовта.

Да бъдеш щастлива е житейски избор. Щастието не е само в парите, кариерата и материалните блага.

Трябва да бъдеш внимателна с мъжете. Важно е да помниш, че зад красивите думи и постъпки може да се крие само личен мимолетен интерес.

Най-важното е да уважаваш и обичаш себе си. Нито един мъж няма право да те бие, обижда и унижава. Трябва да имаш смелост да се избавиш от лошите отношения.

Трябва да се научиш да слушаш интуицията си и да не позволяваш да те измами първия срещнат. Не всички хора заслужават доверие.

Няма много приятели. Може да допускаш близо до себе си само тези, които ще са с теб в радост и беда.

Не е нужно да сдържаш сълзите си. Плачат и силните жени, и слабите. На емоцията трябва да се дава воля! В крайна сметка здравите жени пряко зависят от психоемоционалното състояние.

Външността е важна за жената, но не е главна. Вътрешната красота дарява с блясък, който краси всяка жена, дори когато младостта си отиде.

Преди да направиш нещо трябва да помислиш за последствията, с които ще се наложи после да живееш. Не трябва да вървиш след тълпата, трябва винаги да имаш свое мнение.

Трябва да уважаваш другите хора и да им желаеш добро. Но това може да стане само като приемеш и обичаш себе си.

Източник: rabadu.com
This div height required for enabling the sticky sidebar